Een hypotheek regelen kan ik zelf toch wel?

Hypotheekadvies, vrijblijvend & onafhankelijk

hypotheek header
Kremer pensioen- en risicoadviseurs 

Hypotheekadvies, vrijblijvend & onafhankelijk

Heeft u uw droomhuis gevonden? Als u een huis gaat kopen, is het meestal nodig om daarvoor een hypotheek af te sluiten. Hier komt het nodige bij kijken, en het levert vaak een heleboel vragen op. Heeft u hier ook wat hulp bij nodig? Maak dan gebruik van professioneel hypotheekadvies. Bij Kremer pensioen- en risicoadviseurs bent u op het juiste adres voor vrijblijvend hypotheekadvies in de regio Assen. Neem gauw contact met ons op; onze kundige hypotheekadviseurs komen u graag te hulp. 

Mogelijkheden

Welke hypotheek past bij u? 

Een hypotheek die bij u past, waarbij alles helder is, dat is het doel. Om tot een gedegen hypotheekadvies te komen, nemen wij de volgende zaken mee:

Zijn de bovenstaande punten goed met u in kaart gebracht, dan is het slechts nog een kwestie van de juiste bank kiezen. Uiteraard gaan we voor een hypotheek met de beste voorwaarden en rente. Wij leiden het hele proces in goede banen, u wordt volledig ontzorgt!

Kremer pensioen- en risicoadviseurs 

Weten waar u aan toe bent, ook als uw situatie verandert 

Wat ook zeker van belang is, is nadenken over wat er gebeurt als het even niet zo gaat zoals u had verwacht. Denk hierbij aan gevallen van overlijden, arbeidsongeschiktheid, pensioen of bij scheiding. Wij zorgen ervoor dat u, ook in onverwachte situaties, weet waar u aan toe bent. Is alles omtrent uw hypotheek duidelijk en inzichtelijk, dan is ons doel bereikt.

[TIP]:

Profiteer van onze samenwerking met de Rabobank!

Sinds kort bieden we bij Kremer pensioen- en risicoadviseurs ook hypotheken aan van de Rabobank. Dus een Rabobank hypotheek nodig? Neem eens contact met ons op! 

Plan een gesprek in

Wat klanten zeggen

 • 5 / 5
  Goed advies en ondersteuning bij het gehele proces rondom de hypotheek. Alles werd geregeld.
 • 5 / 5
  Goed geadviseerd over de pensioenaanspraken. De adviseur doorzag de situatie vlot en dacht mee.
 • 5 / 5
  Erg prettig gesprek, goed advies. Houdt niet alleen strikt rekening met de cijfers maar kijkt naar gehele plaatje.
 • 5 / 5
  Zeer praktische informatie gehad tijdens het adviesgesprek. Totaal niet het idee gehad dat er iets aan mij "verkocht" moest worden. Zeer aan te raden!
 • 5 / 5
  Eerlijke informatie. Denken goed met je mee. Persoonlijk advies op maat. Ook voor hyphotheek advies, verzekeringen privé en zakelijk.Echt verstand van zaken, je kunt hier met al je vragen terecht.

Vrijblijvend hypotheekadvies gesprek?

Advies op maat? Wij adviseren en ontzorgen u als ondernemer, werkgever en particulier door het aanbieden van totaaladvies. Op basis van uw persoonlijke situatie bieden wij hulp bij het nemen van moeilijke beslissingen.

Benieuwd wat KPRA voor u of uw onderneming kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij ontzorgen u graag!

Kremer pensioen- en risicoadviseurs 

Vrijblijvend hypotheekadvies voor ondernemers

Bent u ondernemer en wilt u een hypotheek afsluiten? Dit lijkt een lastige combinatie omdat banken uw inkomen anders waarderen dan bij iemand in loondienst. Vaak wordt dit als onterecht ervaren en maakt dit het kopen van de woning een stuk onzekerder. Het is daarom van belang om vooraf zo veel mogelijk duidelijkheid te hebben.

Door onze lange samenwerking met twee gelieerde administratiekantoren “Kremer” spreken we de taal van de ondernemer vloeiend en interpreteren we uw cijfers uitzonderlijk goed. Aan de hand van uw cijfers en onze expertise maken wij vooraf een goede inschatting van de haalbaarheid van uw hypotheek.

Bij ondernemers is het extra belangrijk om de gevolgen bij arbeidsongeschiktheid, overlijden en het pensioen vooraf goed te inventariseren, omdat u in tegenstelling tot een werknemer dit allemaal zelf moet regelen. Bovenstaande is daarom standaard onderdeel van ons adviestraject aan ondernemers. Afhankelijk van uw behoefte, is het mogelijk ook gelijk een arbeidsongeschiktheids- overlijdensrisicoverzekering of het pensioen voor u te regelen.

Plan een gesprek in

toegankelijk

Opties

Alles over hypotheken

Wilt u meer weten over hypotheken en hypotheekadvies? Lees dan onze artikelen hieronder en u komt er onder andere achter waarom u een hypotheekadviseur nodig heeft, wat een adviseur u kost (en oplevert) en waar u rekening mee moet houden bij het afsluiten van een tweede hypotheek.

Waarom heb ik een hypotheekadviseur nodig? 

Misschien bent u nog niet helemaal overtuigd van de noodzaak voor het inschakelen van een hypotheekadviseur. U kunt alles toch ook prima zelf regelen? In dit artikel leggen we u uit waarom het toch echt wél een goed idee is om de hulp van een professionele adviseur in te roepen. Er zijn namelijk veel meer zaken waar u rekening mee moet houden bij het afsluiten van een hypotheek dan u wellicht denkt.

Lees meer

Wat doet een hypotheekadviseur? 

Voordat u een hypotheekadviseur inschakelt, wilt u natuurlijk goed voorgelicht zijn over wat deze precies voor u kan betekenen. In dit artikel vertellen we u stap voor stap wat een hypotheekadviseur precies doet, van het intakegesprek tot het aanvragen van het renteaanbod bij de hypotheekverstrekker. 

Lees meer

Wat kost hypotheekadvies? 

Schakelt u een hypotheekadviseur in, dan is dat natuurlijk niet gratis. Het is begrijpelijk dat u van tevoren inzage wilt hebben in wat zo'n adviseur u gaat kosten. Daarom leggen we u graag uit waar deze kosten precies uit bestaan en hoe hoog ze gemiddeld zijn, afhankelijk van uw situatie. Daarnaast gaan we in op wat het inschakelen van een hypotheekadviseur u oplevert. Want dat is pas écht belangrijk. 

Lees meer

Lineaire hypotheek

Hypotheken zijn er in verschillende soorten en maten. Doorgaans heeft u twee keuzes: een annuïteitenhypotheek en een lineaire hypotheek. Bij deze laatste lost u iedere maand hetzelfde bedrag af. Dit betekent dat aan het begin van de looptijd de rente die u betaalt hoger is dan aan het einde. In dit artikel gaan we dieper in op deze hypotheekvorm. Wat zijn bijvoorbeeld de voor- en de nadelen? En is dit voor u de meest geschikte soort hypotheek of juist niet?

Lees meer

Hypotheek en studieschuld

Een vraag die veel jongvolwassenen bezighoudt: wat is de invloed van mijn studieschuld op mijn hypotheek? Is het nog wel mogelijk om een hypotheek aan te vragen met een flinke studieschuld? In dit artikel leest u hoe dit precies zit. U komt erachter hoe zwaar een studieschuld weegt en of het slim is om uw studieschuld te verzwijgen bij uw hypotheekaanbieder.

Lees meer

Overwaarde op de hypotheek

In de afgelopen jaren zijn de huizenprijzen in Nederland ontzettend hard gestegen. Hierdoor is de kans groot dat uw woning veel meer waard is dan toen u hem kocht. Is hij momenteel meer waard dan uw hypotheek, dan is er sprake van overwaarde op de hypotheek. In dit artikel leest u verschillende ideeën over wat u met deze overwaarde kunt doen, zoals het gebruiken voor een nieuw huis of voor een verbouwing.

Lees meer

Tweede hypotheek afsluiten

Een tweede hypotheek is een extra hypotheek die u kunt afsluiten naast uw bestaande hypotheek. Dit kan van pas komen om u meer financiële ruimte te geven voor bijvoorbeeld een verbouwing. Een tweede hypotheek is een ideale manier om een eventuele overwaarde op uw hypotheek te verzilveren. In dit artikel leest u alles over waarmee u rekening moet houden bij het afsluiten van een tweede hypotheek.

Lees meer