✓ advieskeuze.nl 9.7

 | 

 | 

Logo Kremer Pensieon- en Risicoadviseurs

Een hypotheek regelen kan ik zelf toch wel? Adviesgesprek

Lees ook:

 

Vrijblijvend hypotheekadvies gesprek?

Advies op maat voor de MKB'er, ZZP'er, agrariër, werknemer en particulier. Wij adviseren en ontzorgen u als ondernemer, werkgever, agrariër en particulier door het aanbieden van het totaalpakket. Op basis van uw persoonlijke situatie bieden wij hulp bij het nemen van risicovolle beslissingen.

Benieuwd wat KPRA voor u of uw onderneming kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij ontzorgen u graag!

Wat klanten zeggen

"Ik ben erg tevreden over het hypotheekadvies dat ik heb gekregen. Duidelijke uitleg en alles was erg snel geregeld." - Steven

 

          

Vrijblijvend hypotheekadvies in Assen van Kremer pensioen- en risicoadviseurs

U heeft uw droomhuis gevonden, en nu? Dan is het tijd om een hypotheek af te sluiten. Heeft u hulp nodig of wilt u weten wat de nieuwe maandlasten zijn en of u deze kunt blijven betalen? Neem vrijblijvend contact met ons op. De deskundige adviseurs van Kremer voorzien u graag van vrijblijvend hypotheekadvies.  

Welke hypotheek past bij u? 

Een hypotheek die bij u past, waarbij alles helder is, dat is het doel. Om tot een gedegen hypotheekadvies te komen, nemen wij de volgende zaken mee: 

Zijn de bovenstaande punten goed met u in kaart gebracht, dan is het slechts nog een kwestie van de juiste bank kiezen. Uiteraard gaan we voor een hypotheek met de beste voorwaarden en rente. Wij leiden het hele proces in goede banen, u wordt volledig ontzorgt! 

Weten waar u aan toe bent, ook als uw situatie verandert 

Wat ook zeker van belang is, is nadenken over wat er gebeurt als het even niet zo gaat zoals u had verwacht. Denk hierbij aan gevallen van overlijden, arbeidsongeschiktheid, pensioen of bij scheiding. Wij zorgen ervoor dat u, ook in onverwachte situaties, weet waar u aan toe bent. Is alles omtrent uw hypotheek duidelijk en inzichtelijk, dan is ons doel bereikt.  

Vrijblijvend hypotheekadvies voor ondernemers, daarin is Kremer de specialist 

U bent ondernemer en wilt een hypotheek afsluiten. Dit lijkt een lastige combinatie omdat banken uw inkomen anders waarderen dan bij iemand in loondienst. Vaak wordt dit als onterecht ervaren en maakt de het kopen van de woning een stuk onzekerder.  Het is daarom van belang om vooraf zo veel mogelijk duidelijkheid te hebben.  

Door onze lange samenwerking met twee gelieerde administratiekantoren “Kremer” spreken we de taal van de ondernemer vloeien en interpreteren we uw cijfers uitzonderlijk goed. Aan de hand van uw cijfers en onze expertise maken wij vooraf een goede inschatting van de haalbaarheid van uw hypotheek.

Bij ondernemers is het juist belangrijk om de gevolgen bij arbeidsongeschiktheid, overlijden en op pensioendatum vooraf goed te inventariseren, omdat u in tegenstelling tot een werknemer dit allemaal zelf moet regelen. Bovenstaande is daarom standaard onderdeel van ons adviestraject aan ondernemers. Bij hypotheekadviseur kramer in Assen is alles mogelijk. Afhankelijk van uw behoefte, is het mogelijk ook gelijk een arbeidsongeschiktheids- overlijdensrisicoverzekering of het pensioen voor u te regelen.

Onze klanten beoordelen onze dienstverlening niet voor niets zeer hoog! Dit is te danken aan onze scherp concurrerende advieskosten. Doordat we meerdere banken en verzekeraars aanbieden, zijn de maandlasten over de gehele looptijd vaak goedkoper dan rechtstreeks bij een bank.

[TIP]: Profiteer van onze samenwerking met de Rabobank!

Sinds kort bieden we bij Kremer pensioen- en risicoadviseurs ook hypotheken aan van de Rabobank. Dus een Rabobank hypotheek nodig? Neem eens contact met ons op! 

Adviesgesprek aanvragen